Energyhouse

OVER ONS

Energyhouse (voorheen Greenfoot Energy) beschikt sinds augustus 2013 over de leveringsvergunningen elektriciteit en gas en maakt onderdeel uit van de Greenfoot groep.

Energyhouse is een volledig zelfstandig energiebedrijf voor de zakelijke markt. Elektriciteit en gas wordt door de trading afdeling rechtsreeks ingekocht bij de bron en zonder prijsopdrijvende tussenschakels geleverd aan de klant.
Daarnaast verzorgt Energyhouse de gehele inkoop en back-office services voor energielevering voor merken van derden.

Met Energyhouse als energiepartner houdt u grip op de energiekosten, zodat u geen omkijken meer heeft naar het regelen van uw energiehuishouding. Energyhouse kent geen wachttijden en ook geen standaard antwoorden. Wij begrijpen dat u naast betaalbare energie ook goede service wilt, want ook dat scheelt tijd en geld. Blijvend scherpe tarieven voor zowel elektriciteit als gas voor nieuwe én bestaande klanten in combinatie met besparing zorgen voor een lagere energierekening.

HEEFT U INTERESSE OF VRAGEN?

NEEM CONTACT OP

Investeren in de toekomst

In 2050 moet de energievoorziening klimaat neutraal zijn. Dat vergt een omslag van de huidige fossiele energiebronnen naar het gebruik van duurzame energiebronnen zoals zon, wind en biomassa.

Energyhouse investeert daarom zelf ook in duurzame energieopwekking. In 2012 is er een solarpark aangekocht dat is gelegen in de Duitse plaats Mühlhausen Thüringen.

Het zonnepark bestaat uit circa 19.000 zonnepanelen en heeft een totale capaciteit van circa 4,5 MWp. Hiermee produceert het zonnepark circa 4,2 miljoen kWh elektriciteit dat genoeg is voor ruim 1.200 huishoudens.

Zonnepanelen op het dak, windparken op zee, gas uit koeienmest en elektrische auto’s in de straat. Door de energietransitie verandert de vraag naar en het aanbod van energie constant en dit zal in de toekomst alleen nog maar verder toenemen.

WERKEN BIJ ENERGYHOUSE

Ben je op zoek naar een uitdagende functie in de wereld van energie? In het overzicht kun je bekijken of er op dit moment vacatures zijn.

Open sollicitatie
Is er op dit moment geen vacature, maar denk jij toch van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor Energyhouse en haar klanten? Stuur ons dan een open sollicitatie. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.