dsc-3044-M2LWJT8-scaled.jpg

Over ons

Over ons

Welkom bij Energyhouse

We provide future of energy

Energyhouse beschikt sinds augustus 2013 over de leveringsvergunningen elektriciteit en gas en maakt onderdeel uit van de Greenfoot groep. Energyhouse is een volledig zelfstandig energiebedrijf voor de zakelijke markt. Elektriciteit en gas wordt rechtsreeks ingekocht bij de bron en zonder prijsopdrijvende tussenschakels geleverd aan de klant.

Bij Energyhouse geloven we dat integriteit de basis is voor een duurzame relatie. Dit geldt voor onze relaties onderling als voor de relaties met onze klanten. Al meer dan 7 jaar zetten wij ons op deze wijze in om duizenden klanten te ontzorgen en bij te staan in hun keuzes om de energiehuishouding te optimaliseren. Dit vertaalt zich in een heldere werkwijze, het aanbieden van passende diensten en het streven naar de beste service.

We provide future of energy<,

HET JUISTE CONTRACT

Energyhouse combineert voordelige tarieven met uitgebreide service en proactief advies vanuit haar partners.

Met Energyhouse als energiepartner houdt u grip op de energiekosten, zodat u geen omkijken meer heeft naar het regelen van uw energiehuishouding.

Energyhouse biedt flexibiliteit en mogelijkheden bij het
samenstellen van het leveringscontract. Een “tailor made” aanbod dat prijsvoordeel, gemak en zekerheid geeft.

HET JUISTE CONTRACT,

ONTZORGEN

Energyhouse begrijpt dat u naast betaalbare energie ook goede service wilt, want dat scheelt tijd en geld.Energyhouse kent daarom geen wachttijden en ook geen standaard antwoorden. Wij zijn bereid om altijd een stap extra te zetten voor onze klanten. Dat vertaalt zich in een langdurige en succesvolle samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen.

Wij willen niet de grootste, maar wel de beste zijn.

ONTZORGEN,
GasTerra-DARK-e1606173978803.jpg
gasunie-logo-e1606173805744.png
logo_acm-1.-detail.png
EN-NL.png
Vacatures die je wellicht aanspreken

Ook opzoek naar een geweldige nieuwe uitdaging?
Staan er op dit moment geen vacatures online? Wij staan altijd open voor talent!

Open sollicitaties

Wij zijn altijd op zoek naar de beste mensen om ons team te versterken.
Neem gerust eens contact met ons op via vacature@energyhouse.com!

Energyhouse Downloadcenter

Autoriteit Consument & Markt

Op 30 augustus heeft  de Autoriteit Consument & Markt besloten tot het verlenen van een vergunning voor de levering van elektriciteit en aan kleinverbruikers aan Energyhouse B.V. (voorheen Greenfoot Energy B.V.)

Leveringsvergunnin elecktriciteit

Leveringsvergunning gas

 

Energie-Nederland

Energyhouse heeft zich aangesloten bij Energie-Nederland. Dit is de branchevereniging voor bedrijven die in Nederland actief zijn in productie, handel of levering van elektriciteit, gas en warmte.

De aangesloten leden willen bijdragen aan het vertrouwen van consumenten in de vrije energiemarkt. Daarom heeft Energie-Nederland de Gedragscode Consument en Energieleverancier opgesteld waar alle leden zich aan committeren.

Energie-nederland

Gedragscode Leveranciers Slimme Meters

Energyhouse maakt voor het goed kunnen uitvoeren van haar diensten gebruik van meetgegevens die zijn verkregen uit kleinverbruikmeetinrichting die op afstand uitleesbaar zijn. In aanvulling op de Wet Bescherming Persoonsgegevens hebben leveranciers en onder hun verantwoordelijkheid handelende meetbedrijven in de Nederlandse energiebranche in samenwerking met Energie-Nederland een gedragscode opgesteld ten aanzien van het gebruik, het vastleggen, het uitwisselen en het bewaren van gegevens die zijn verkregen uit een kleinverbruikmeetinrichting die op afstand uitleesbaar is.

Gedragscode leveranciers slimme meters

verklaring-naleving-gedragscode-Slimme-meters-2016

Kwaliteitscriteria