Onze missie

Energyhouse is dé pionier op het gebied
van dynamische energiecontracten. Het is onze missie om alle ondernemers slimmer te laten omgaan met energie.

Hoe het begon

In 2012 zette ondernemer Sander Haas zijn eerste stappen in de energiewereld met de aankoop van een groot zonnepanelenpark in Duitsland. In 2013 richtte hij Energyhouse op, en vroeg een vergunning aan om in Nederland elektriciteit en gas te leveren, die werd goedgekeurd door de Authoriteit Consument en Markt (ACM). 

 

Energyhouse richtte zich via een netwerk van partners op de zakelijke en particuliere markt, met een breed aanbod van vaste, variabele en dynamische energiecontracten. Door de flinke groei verhuisde het kantoor in 2016 naar de huidige locatie in Amsterdam IJburg.

Nieuwe koers

In 2023 besluit Energyhouse zich volledig te richten op de zakelijke markt, en uitsluitend dynamische energiecontracten aan te bieden. Hiermee had Energyhouse inmiddels al 10 jaar ervaring mee opgebouwd. Daarmee wordt Energyhouse dé dynamische energiespecialist voor zakelijk Nederland.

Onze visie:
alle ondernemers
dynamisch

Wij geloven in de kracht van dynamische energiecontracten en we zijn ambitieus. Het stellen van uitdagende doelen past bij wie we zijn. Om invulling te geven aan onze groeiambities hebben we een visie die verder gaat dan alleen de plannen van Energyhouse zelf: alle ondernemers dynamisch in 2035.

Onze merkbelofte

Energyhouse is 'de wijze' in het complexe zakelijke energielandschap

Onze mensen

We geloven dat onze mensen de drijvende kracht zijn achter ons succes. Door kernkwaliteiten als ondernemerschap, focus en verbinding zijn we altijd in beweging. Groei en vooruitstrevendheid zit in ons DNA


Het enthousiasme van het team is aanstekelijk en zorgt voor veel energie en inspiratie. Deze dynamiek is ook voelbaar op ons kantoor in Amsterdam, waar we het werken aan onze missie afwisselen met borrels op kantoor en leuke evenementen. Want samen proosten op onze successen vinden we erg belangrijk.

Werken bij Energyhouse

Wil jij er samen met ons voor zorgen dat alle ondernemers dynamisch zijn in 2035? En wil jij werken in een snelgroeiend, gemotiveerd en enthousiast team? Dan leren we jou graag kennen. Neem snel een kijkje op onze vacaturepagina.