Dynamisch eerste kwartaal weer veel voordeliger

Uit data afkomstig van de Autoriteit Consument en Markt (ACM) blijkt dat niet alleen in 2023, maar ook in het eerste kwartaal van 2024 aanzienlijke kostenbesparingen zijn gerealiseerd door klanten met een dynamisch energiecontract.

In vergelijking met het variabele-en vaste tarief was het dynamische elektriciteitstarief in het eerste kwartaal van 2024 gemiddeld maar liefst 68 procent voordeliger en en het gastarief 60 procent

 

Dit betreft het kale energietarief, zonder opslagen, belastingen en BTW. Benieuwd hoeveel een dynamisch energiecontract uw onderneming had kunnen besparen in 2023? Bereken het snel op onze voordeel-vergelijker.

Deel dit bericht:

Lees ook

Nieuwe koers en huisstijl voor Energyhouse

Energyhouse is een nieuwe weg ingeslagen. Daar waar Energyhouse tot dit jaar ook energiecontracten aanbood aan consumenten, gaat Energyhouse zich vanaf 2024 uitsluitend richten op de zakelijke markt. Bovendien biedt Energyhouse vanaf dit jaar alleen nog dynamische energiecontracten aan.

Lees verder

Whitepaper ‘Dynamische energie in de praktijk’

De markt voor dynamische energiecontracten groeit snel. Voor veel ondernemers loont de overstap naar dynamische energie, maar er zijn vaak nog veel vragen. In deze whitepaper laten we zien welke voordelen een dynamisch energiecontract heeft voor de ondernemer van morgen.

Lees verder