Nieuwe koers en huisstijl voor Energyhouse

Energyhouse is een nieuwe weg ingeslagen. Daar waar Energyhouse tot dit jaar ook energiecontracten aanbood aan consumenten, gaat Energyhouse zich vanaf 2024 uitsluitend richten op de zakelijke markt. Bovendien biedt Energyhouse vanaf dit jaar alleen nog dynamische energiecontracten aan.

Volgens CEO en oprichter Sander Haas is dat een logische keuze. ‘’Ondernemers in Nederland gaan vaak gebukt onder veel te hoge energiekosten. Wij willen hierin verandering brengen. En dat doen we door ons als specialist middenin de zakelijke markt te positioneren met dynamische energie als ons ‘hero’ product. De nieuwe strategie voorziet ook om, naast ons succesvolle verkoopkanaal via partners, direct (grootzakelijke) klanten te werven en bedienen. Op die manier houden we grip op de (online) markt, en kunnen we onze kennis van de zakelijke energiemarkt blijven vergoten. Onze visie is dan ook om alle ondernemers te laten profiteren van dynamische energie in 2035’’, aldus Haas.

Nieuwe huisstijl en website

Bij deze nieuwe strategie hoort ook een nieuwe uitstraling. Daarom is Energyhouse in een nieuw jasje gestoken.  De nieuwe huisstijl is ontworpen om de missie ‘slimmer omgaan met energie’ helder over te brengen op onze doelgroep. Gericht op de zakelijke markt en met focus op dynamische contracten brengen we met frisse kleuren en een nieuw logo onze ambities duidelijk over het voetlicht. De geheel vernieuwde website biedt veel informatie over onze producten en diensten, zowel voor klanten als voor ondernemers die zich oriënteren op een overstap naar dynamische energie. Onderdeel van de nieuwe marketingstrategie is verder nog het ontwikkelen van nieuwsbrieven, een nieuwe Linkedin campagne, trade marketing materialen en vernieuwde klantcommunicatie.

Deel dit bericht:

Lees ook

Whitepaper ‘Dynamische energie in de praktijk’

De markt voor dynamische energiecontracten groeit snel. Voor veel ondernemers loont de overstap naar dynamische energie, maar er zijn vaak nog veel vragen. In deze whitepaper laten we zien welke voordelen een dynamisch energiecontract heeft voor de ondernemer van morgen.

Lees verder